Kurser i Göteborg

Schema VT-23

Kurserna börjar måndagen 23 januari!

Läs mer om kurserna här!

Måndagar

  • Kl 18:00 - 19:30 Mellan
  • Kl 19:30-20.40 Kortkurser teknik.

Torsdagar

  • Kl 19.35-20.50 Nybörjare, denna kurs är i Danzlagrets regi.

Söndagar

  • Kl 16.15-17 NY KURS! Flamenco för barn 6-8 år, denna kurs är Danzlagrets regi.
  • kl 17-18.30 Fortsättning
  • kl 18.30-20 Nybörjare 2

Priser:


Terminskurs 12 ggr 2 600 kr

Privatlektion: efter överenskommelse


Early bird-rabatt!


Du som anmäler dig till terminskurs senast på julafton 24 december får 400 kr rabatt på ordinarie kursavgift och betalar således 2 200 kr istället för 2 600 kr!


Övrig rabatt:

Du som är heltidsstuderande/sjukskriven/arbetssökande får 10% rabatt, går ej att kombinera med early bird-rabatt.Nivåbeskrivning:


Nybörjare: Inga förkunskaper krävs. Denna kurs är i Danzlagrets regi.


Nybörjare 2: 1 termins förkunskaper. Till denna kurs behöver du ha riktiga flamencoskor och kjol. Behöver du tips om skor så kontakta oss. Tänk på att om du ska beställa skor så tar det ca 4 v. att få dem levererade.


Fortsättning (Forts): 3-flera terminers förkunskaper om du behöver fördjupa dina baskunskaper.


Mellan: Förkunskaper 6 terminer och uppåt. Passar även bra för dig som dansat många år tidigare men vill jobba igenom materialet metodiskt och repetera övningarna mer.


Avancerad: Minst 6 års förkunskaper, högt tempo och eget ansvar. Det här är den svåraste nivån på CdF och ställer således högre krav på dig som deltagare. Passar dig som vill utmana dig själv och ta dig an svårare material både tekniskt och koreografiskt.


Har du frågor gällande nivå-tveka inte att höra av dig så att du hamnar på den kurs som passar dig bäst!Anmälningsvillkor:


Betalning görs efter erhållen faktura som mailas ut i samband med kursstarten, varför du som anmäler dig behöver se till att du har lämnat korrekt mailadress med din anmälan. Du kan dela upp betalningen i två omgångar om du vill, meddela detta i så fall.


Varje anmälan görs av personen anmälan avser, det går alltså ej att anmäla en andra part.

OBS!a du kan göra ev avanmälan t o m två veckor före din kurs startar därefter är din anmälan bindande vilket medför att du i och med din skriftliga anmälan accepterat att du gör dig fullt betalningsskyldig för kursen. Detta gäller ej vid sjukdomstillstånd som kan styrkas med läkarintyg och CdF förbehåller sig då rätten att ställa in kurs som ev får för få deltagare till följd av detta.

Datum att komma ihåg uppdateras löpande. Inga klasser sön 16/4!